, Välj rätt vävtejp - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Välj rätt vävtejp

Vävejpen är en stark tejp som är möjlig att riva av för hand. Den är lämplig för tyngre monteringsapplikationer. Tejpen fäster bra på släta och grova underlag och är exceptionellt bra vid låga temperaturer. Vävtejp finns i olika tjocklekar, har olika UV-motståndsnivåer och kan tas bort utan att lämna rester i olika grad.

Marknader som använder vävtejp:

  • Glasindustrin
  • Bygg- och anläggningssektorn
  • VVS-sektor (värme, ventilation och luftkonditionering)
  • Målare och grossister
  • DIY-marknaden (Gör det själv)
Vävtejper

Anatomin av vävtejp

Vävtejp består av tre olika lager som ger tejpen dess distinkta egenskaper. Det övre lagret är en film av polyeten (plast) som skyddar tejpen från fukt. Mellanlagret är ett nät som gör tejpen stark men ändå lätt att riva isär. Det nedre lagret är ett tryckkänsligt naturgummilim som aggressivt fastnar på nästan vad som helst!

Välj mellan standard - silver-och svart tejp, till en mängd olika färger och kvaliteter för tung industriell användning, uppvärmning, ventilation, klimatanläggningar, rörläggning, buntning, tuffa byggjobb, inpackning, försegling och allmänna ändamål.

Vävtejp bör finnas i alla hushåll och på alla kontor. Något går alltid sönder, något som kräver en snabb och provisorisk reparation. Med vävtejp är du alltid på den säkra sidan och kan lugnt leta efter en expert. Och ibland fungerar vävtejpen också som en permanent lösning, så att hantverkaren kan stanna hemma. All vävtejp imponerar med sin utmärkta limkvalitet och sitt enkla användningssätt.