Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Värdegrund

I Boxon Group har vi en stark värdegrund för vårt arbete och för vår relation till våra intressenter. Våra VETAs (sammansatt av de svenska orden Vinna tillsammans, Enkelhet, Tydlighet och Ansvarstagande) sammanfattar dess grundläggande värderingar som vi levandegör varje dag i vårt samarbete med kunder och kolleger.

Vinna tillsammans

Vi koncentrerar oss på resultat, en positiv laganda och på att skapa partnerskap som genererar vinst. Innovationsglädje, passion och mod är våra viktigaste verktyg för att nå framgång. En central framgångsfaktor är ett äkta engagemang. 

Enkelhet

Vi förenklar världen runt omkring oss genom att vara flexibla och genom att utföra våra uppgifter rätt redan från början. Vi har engrundläggande nyfikenhet inför vårt arbete som hjälper oss att förstå våra kunders utmaningar. Enbart en djup förståelse leder till hållbara lösningar. 

Tydlighet

Vi lyssnar, vi kommunicerar tydligt och möver våra förväntningar med öppet sinne. Transparens är ett kännetecken för vår verksamhet. Det gör att vi kan nå våra mål på individuell nivå - tillsammans!

Ansvarstagande

Vi tar ansvar för hela processen, bidrar aktivt till att nå mål och håller våra löften. Vi tar kunderna på allvar. Alla löften för oss närmare varandra!

Läs mer

Global Compact

Som deltagare i FN:s Global Compact driver vi en socialt ansvarstagande verksamhet.

Socialt ansvar

Boxon förbinder sig att respektera de mänskliga rättigheterna för alla medarbeare.

Kultur

De universella mänskliga rättigheterna gäller utan undantag på samtliga våra kontor.