, Leveransvillkor - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Leveransvillkor

Vid order måndag-fredag före stopptid (kl. 10:00 eller kl. 14:00) levereras godset normalt inom 1-2 arbetsdagar om inget annat anges. För gods som ska levereras utanför Sveriges gränser kommer vi ta kontakt med er och meddela fraktkostnad.

För befintliga avtal kan specifika villkor gälla, t.ex. fasta leveransdagar eller stopptider.

Observera att längre leveranstider gäller för egendesignade produkter. 

Vi tar ut miljöavgifter enligt FTI's regelverk.

Avgift för pall under gods debiteras eller hanteras i pallpool.

Fraktfritt

Boxon levererar era produkter fraktfritt till angiven gatuadressadress (markplan) i Sverige vid ordervärde över 3000 kr*, i övriga fall tillkommer en fraktavgift på 350 kr.

*För befintliga kunder kan avvikande villkor förekomma.

Vi samarbetar med pålitliga och leveranssäkra partners för distribution i Sverige, som gör sitt yttersta för att leverera era produkter i tid och i oskadat skick. Om du av någon anledning inte kan ta emot ditt gods på angiven leveransdag tillkommer en avgift för dubbel utkörning.

Felplock och skadade produkter

Vi gör allt för att undvika och minimera felplock och skadat gods - men vi ber er att göra en ankomstkontroll vid leverans. Meddela chauffören direkt på plats vid eventuell skada eller saknade produkter och tag sedan kontakt med oss för korrigering av felet. Det ger oss möjlighet att utan dröjsmål rätta till det inträffade och se till att ni får era produkter som ni önskar.

Returnera varor

Felbeställd vara

Ibland väljer man fel produkt eller köper en som inte passar. Då har ni självklart rätt att skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar efter mottagandet. Den måste vara i fullgott skick och oanvänd samt att ni får bekosta returfrakten.

Vi tar ut en kostnad på 500 kr för returhantering samt ett avdrag på 30% på ordervärdet vid felbeställd vara.

Kontakta oss innan du gör returen så hjälper vi dig.

Reklamation

Om ni önskar reklamera en produkt ska ni kontakta oss inom 10 dagar efter mottagandet.Vi kommer därefter överens om när vi kan hämta godset. När reklamationen godkänts krediteras beloppet, normalt inom två veckor.


Ta del av våra försäljningsvillkor här.