, Lagerchef - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Lagerchef Kjula

Vi söker nu en lagerchef till Kjula/Eskilstuna

I rollen som lagerchef ansvarar du för att driva och utveckla lager, lagersystem och logistiklösningar på anläggningen vilket innefattar allt från varubeställningar till leveranser och löpande kundkontakter samt personalansvar och ett fastighetsansvar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som lagerchef behöver du vara en god och drivande ledare med hög servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har tidigare arbetslivserfarenhet och kunskap inom logistik. Du kommer även att ha ett budgetansvar.

Du har en naturlig förmåga och dokumenterad erfarenhet att leda och hjälpa andra människor i arbetsmiljöer.

Vi vill gärna se att du är nytänkande och lösningsorienterad.

Intresserad av tjänsten?

Vi erbjuder dig en intressant och rolig roll i ett bolag med växande affärer, det är hög trivsel och till din hjälp för att lyckas i rollen får du kunniga och erfarna medarbetare. Du kommer att ha stor möjlighet att bidra till bolagets fortsatta framgång genom att coacha ditt team, delta i det dagliga operativa arbetet och ta initiativ och genomföra utvecklingsarbete inom organisationen.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via bestbemanning.nu.

Ansvarig rekryterare:
Peter Bogdanov 016-4009915
Peter.bogdanov@bestbemanning.nu

Om Boxon

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov. Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 260 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK. Vill du veta mer om Boxon, besök www.boxon.se