light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Boxon tilldelas EcoVadis Guldmedalj

2020-11-16

Goda tider för hållbarhet: Under år 2020 fick Boxon GmbH återigen priset Ecovadis Gold, för sin prestation inom CSR.

Ecovadis metodiken bygger på 21 kriterier inom hållbarhet. De är grupperade efter fyra teman: miljö, arbete och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling. Dessa kriterier är baserade på internationella hållbarhetsstandarder såsom de tio principerna i FN:s Global Compact, Internationella arbetsorganisationens (ILO) konventioner, standarderna för Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden etc.

Ecovadis Gold

Hållbara produkter samt klimatsmarta lösningar och tjänster har länge varit en del av vårt erbjudande. Under 2020 har vi ökat omfattningen av aktiviteter i vår verksamhet inom dessa områden ännu mer.

I och med Boxon Group’s medlemskap i FN: s Global Compact, samt vårt omfattande CSR-arbete har vi gjort företagets sociala ansvar till en integrerad del av vårt arbete. Vi är glada att arbeta nära våra kollegor och kunder för att utveckla ännu fler innovativa emballagelösningar inom alla ovan nämnda områden.

klimat- och miljöskydd

Ecovadis erbjuder en plattform för tillförlitliga CSR-bedömningar som tar hänsyn till varje företags sektor, storlek och geografiska läge. Det erbjuder affärspartners ett öppet utbyte inom CSR-området. 2020 får Boxon GmbH priset Ecovadis Gold för tredje året i rad.

Tillbaka till Nyheter
loading symbol