Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Industri

Med lång erfarenhet av tillverkningsindustrin vet vi att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer. Värdekedjan för industriell utrustning blir allt mer global och kännetecknas av en komplicerad logistik, som påverkar både förpackningen och märkningen.

I kombination med hotet från piratkopierade produkter som leder till förlorad försäljning, ökade krav på hållbarhet, digitalisering av olika affärsprocesser och automatisering av lagerfunktioner, innebär det att de flesta industriföretag behöver nya strategier och investera i innovation när det gäller produktutveckling, nya affärsmodeller, varumärkesarbete och hållbarhet. Det är här Boxon kommer in i bilden. 

Förfalskningar ett växande problem

De växande problemen med förfalskade komponenter och produkter samt manipulering och återfyllning av originalprodukter påverkar exempelvis tillförlitligheten hos OEM-tillverkade produkter och bakomliggande varumärken negativt. Därför erbjuder vi en rad intelligenta förpackningskoncept som är skapade för att öka värdet för er och era kunder. 

Läs mer

Relaterat innehåll

Pharmaceuticals

Behovet av att skydda produkten från kopiering är viktigt och kräver rätt märkning.

Bulkhantering

Världen av bulkhantering är lika individuell som de produkter de fylls med. 

Förpackningslösningar

Ökad lönsamhet och optimerad säkerhet med rätt design, material och funktion.

Etiketter & Spårbarhet

Effektivitet, bättre kontroll och logistikvinster med intelligenta etiketter och spårbarhet.

Läs om våra projekt med kunderna

Alfa Laval

Med de många enheterna inom Alfa Laval var en utmaning att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

Epiroc

Boxon levererar Epirocs förpackningsbehov via en egentillverkad digital plattform.

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du motta nyhetsbrev av Boxon?*