Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Industri

Med lång erfarenhet av tillverkningsindustrin vet vi att det finns både  komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer. Värdekedjan för industriell utrustning blir allt mer global och kännetecknas av en komplicerad logistik, som påverkar både förpackningen och märkningen.

I kombination med hotet från piratkopierade produkter som leder till förlorad försäljning, ökade krav på hållbarhet, digitalisering av olika affärsprocesser och automatisering av lagerfunktioner, innebär det att de flesta industriföretag behöver nya strategier och investera i innovation när det gäller produktutveckling, nya affärsmodeller, varumärkesarbete och hållbarhet. Det är här Boxon kommer in i bilden. 

Förfalskningar ett växande problem

De växande problemen med förfalskade komponenter och produkter samt manipulering och återfyllning av orginalprodukter påverkar exempelvis tillförlitligheten hos OEM-tillverkade produkter och bakomliggande varumärken negativt. Därför erbjuder vi en rad intelligenta förpackningskoncept som är skapade för att öka värdet för er och era kunder. 

Läs mer

Relaterat innehåll

Förpackningslösningar

Ökad lönsamhet och optimerad säkerhet med rätt design, material och funktion.

Etiketter & Spårbarhet

Effektivitet, bättre kontroll och logistikvinster med intelligenta etiketter och spårbarhet.

Bulkhantering

Världen av bulkhantering är lika individuell som de produkter de fylls med. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du motta nyhetsbrev av Boxon?*