Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Etikettproduktion

I vårt tryckeri skapas grunden för intelligenta etiketter. Med etiketter är möjligheterna att exponera ert varumärke genom hela förpackningsflödet obegränsade. Utnyttja dem smart och kreativt och ni ökar exponeringen tusenfalt.

I etikettproduktionen lyfter vi fram varumärken varje dag. Här trycker vi alla typer av etiketter, allt från tvättråd och enkla, neutrala etiketter till varumärkeshöjande etiketter och avancerade skapelser i fyrfärg.

Boxon Produktion AB är en av få FSC-certifierade etikettproducenter i Norden. Med detta certifikat kan vi garantera att våra etiketter och vår produktionsverksamhet uppfyller FSC-standarder. Etiketter med FSC-märkning garanterar att produkten kommer från en skog som förvaltas ansvarigt.

etikettproduktion--400.jpg Se filmen från vår FSC certifierade produktion.

Vi ligger tekniskt i framkant och trycker givetvis både traditionellt och digitalt, långa serier och korta. Samtliga etiketter levereras på rulle eller falsade för att enkelt kunna laddas i din printer.

Oavsett vilken produkt er etikett ska sitta på eller vilken miljö den ska vistas i kan vi hitta en lösning. Vår materialkunskap är stor, och tillverkningsmöjligheterna är flexibla. 

Högförädlade etiketter, kartong och hängetiketter, eller etiketter med variabeldata - möjligheterna är stora och produktionen effektiv.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

Relaterat innehåll

Design & Prepress

Med fokus på design och profil tar Prepress fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. 

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen, där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Utmaningar

I mötet med kunden får vi värdefull information om vilka behov och utmaningar som finns.

Möjligheter

Digital tryckteknik gör det möjligt att vara kreativ, innovativ och sticka ut med sin etikett.

Ta del av vår checklista

Varje applikation kräver sin egen kombination av frontmaterial, färg och häftämne för att fungera. Vår checklista är bra att ha nära till hands.

Ladda ner och skriv ut vår checklista för etiketter, det är en bra hjälp att ha nära. Vi hjälper dig givetvis att se till att hitta den etikett som passar perfekt för ändamålet.

guide-checklista-etiketter-lista.jpg

Ladda ner guiden här.