Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Olika typer av etiketter

Oavsett vilken bransch ditt företag tillhör så har vi rätt etikett för dig. Vi erbjuder en mängd olika typer av etiketter, allt från tvättråd, ryttare, textiletiketter och otryckta etiketter till designade etiketter i flerfärg.

Med vår kunskap kan vi hjälpa dig hitta den rätta etiketten för ditt företag.

Kontakta oss gärna för mer information.

Profilerade etiketter
Linje

Etiketter med tryck

Etikettens design blir allt viktigare. Ofta är etiketten en del av produkten och ska därför ha en hög igenkänningsfaktor. Med fokus på design och profil hjälper vår inhouse-avdelning Design & Prepress ert företag att ta fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke.

 

Läs mer
Linje

Olika typer inom olika branscher

Vi erbjuder de flesta etikettyperna som finns och våra etikettkunder finns inom olika branscher. Vill du veta mer? Kontakta oss!

 

Läs mer om lösningar inom olika branscher

Läs eller ladda ner vår broschyr om Etiketter.

Tom rad
Linje

Brett utbud

Nedan visas ett axplock av de typer av etiketter vi erbjuder.
Kontakta oss gärna om du vill veta mer. 

Etiketter till ehandel

Självhäftande etiketter

Självhäftande etiketter finns i en mängd olika former, material och limtyper för att passa just era önskemål och behov. Med eller utan tryck.

Flasketiketter

För bryggerierna är etiketten extra viktig, den måste sticka ut och kommunicera ett budskap, ett varumärke och den nödvändiga information som behövs på flaskan.

Tvättrådsetiketter

Textiletiketter (t.ex. tvättråd)

Textiletikett är en tygetikett som kan förtryckas eller levereras på rulle tillsammans med en utvald folie. Vi har material och tryck som klarar tvätt i upp till 90 grader.

Linje
Ryttare

Ryttare

Ryttare tillverkas i kartong och förseglar plastförpackningar, antingen med eller utan långryggsryttare på ena sidan. Boxon är ledande i Sverige på ryttare.

Hängetiketter

Hängetiketter produceras i kartong, antingen på ark eller i rulle. Vi har printerlösningar som hanterar den variabla informationen.

Blisterkort

Blisterkort är ett stansat kartongkort som omsluts av en blisterbubbla i plast. Det är en mycket tålig förpackning som visar hela produkten. 

Tom rad
Tom rad
loading symbol