Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tryckteknik

Digitaltryck

Digital tryckteknik påverkar den grafiska utvecklingen och driver den framåt. Allt fler kunder, varumärkesägare, tillverkare och slutkonsumenter upptäcker fördelarna och möjligheterna som digital tryckteknik kan bidra med.

Vi lever i en allt mer digital värld där bl.a. smarta mobiler och sociala medier påverkar vårt köpbeteende. Fler möjligheter och bredare underlag för beslut leder också till att köpbeteendet snabbt kan ändras.

I en värld där kundkrav förändras i allt snabbare takt och högre krav ställs på köpupplevelsen blir det också allt viktigare att profilera sitt varumärke. Hur skall mina unika produkter, idéer och lösningar synas och kommuniceras?

Nya flexibla idéer skall kunna lanseras snabbt och personliaseras. Samtidigt får man större flexibilitet att förändra sin layout och de kreativa möjligheterna är större. Utvecklingen går snabbt framåt och något som var otänkbart för inte så länge sedan, kan fungera utmärkt nu.

Läs mer om Profilerade etiketter

HP Indigo

Med senaste tekniken från HP Indigo erbjuder vi tryck av högsta kvalité. Vi samkör flera sorters tryck utan kostsamma omställningar, snabbt, snyggt och helt variabelt. Vissa PANTONE®-färger är svåra att nå i CMYK. Vi kan då utöka tonomfånget med HP IndiChrome Plus som bygger på CMYK plus orange, violett och grönt.

Digitaltryckt Silverfärg

En nyhet från HP som öppnar helt nya möjligheter. Ger en fin silverfärg som utgör grunden för guld och metalliska färger. Kostnadseffektiv process som får din etikett att sticka ut.

Flexotryck

Med nivåskillnader överförs färgen till etikettmaterialet. Detta kräver gummiklichéer som vi tillverkar mot en engångskostnad. En mycket kostnadseffektiv tryckmetod vid stora volymer.

HP Indigo 6K

Vi var först i Norden med en HP Indigo 6900 nu uppgraderad till HP Indigo 6K. Det innebär ännu fler nya möjligheter för våra kunder:

  • Spot Master är ett nytt verktyg för färgautomatisering som gör det möjligt för Boxon att få fram varumärkets unika färg inom bara några få minuter och då också på olika typer av material.

  • Brand Protection innefattar flera helt nya adaptiva säkerhetslösningar för varumärkesskydd och kan ge etiketterna flera skyddslager såsom osynliga färger, microtext, unika QR koder och variabeldata samt mycket mer. Och allt kan tryckas i ett pass.

Relaterat

Material och effekter

Det finns en mängd olika material att trycka på och effekter att lägga till. 

Typer av etiketter

Vi erbjuder en mängd olika typer av etiketter: självhäftande etiketter, hängetiketter, ryttare, tygetiketter osv.

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Etiketter - brett utbud

Vi erbjuder ett brett utbud av olika etiketter, tekniker, material och effekter.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*