light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Optimering med Boxon

Varje dag hanteras stora mängder gods och vi vet mycket väl att ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. Det är här vår expertkunskap kommer in. Utifrån en behovsanalys, som både tar hänsyn till er situation och vad framtiden förväntas innebära, skapas ett anpassat och effektivt flöde för er verksamhet. 

Optimering kan appliceras på många olika delar - antal leverantörer, inkommande och utgående leveranser, automation, godsmärkning, ergonomi, lagerhantering - ja, listan kan göras lång.  

Linje

Samla material, processer och artiklar hos en leverantör

Det finns många fördelar med att se över antalet olika leverantörer av material, artiklar, processer och flöden. Ju mer som ska administreras, desto mer resurser krävs i både administration, personal och pengar.

Ett antal fördelar med leverantörsoptimering är bland annat:

  • Bättre kvalitetssäkring av processer
  • Besparingar i både tid och pengar
  • Resurser kan omfördelas
  • Registervård reduceras

Optimera förpackningssortimentet

Att reducera antalet olika förpackningar och antalet olika förpackningsmaterial kan spara er verksamhet stora summor när det gäller transport. Att använda för mycket och att överpacka förpackningarna genererar extra kostnader och kan också leda till skador.

Att optimera förpackningssortimentet innebär alltså att se över antalet olika förpackningar som används, försöka reducera dom och använda samma typ till flera olika artiklar istället. Det handlar också om att se över hur man packar, vilket utfyllnadsmaterial är mest lönsamt och hur ni ska packa på pallen för bästa transportekonomi.

 

Kontakta oss
Tom rad
loading symbol