Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Optimering med Boxon

Varje dag hanteras stora mängder gods och vi vet mycket väl att ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. Det är här vår expertkunskap kommer in. Utifrån en behovsanalys, som både tar hänsyn till er situation och vad framtiden förväntas innebära, skapas ett anpassat och effektivt flöde för er verksamhet. 

Optimering kan appliceras på många olika delar - antal leverantörer, inkommande och utgående leveranser, automation, godsmärkning, ergonomi, lagerhantering - ja, listan kan göras lång.  

Läs mer

Har ni koll på kostnaderna som inte syns?

Det pratas mycket om hur viktigt det är att optimera antalet leverantörer. Kanske har ni hört att ert mål är att halvera antalet leverantörer. Men vad är nyttan med det, och vilka kostnader spar man egentligen in på?

I vår kalkylmodell tar vi fasta på kostnader för kundbesök, orderläggning och hantering av inleveranser samt fakturahantering. Kostnader som kostar både resurser och pengar, och som skulle kunna frisättas till andra saker.

Ladda ner vårt White Paper

I detta white paper tittar vi på vad nyttan med att optimera leverantörsbasen
är, och vilka kostnader man egentligen sparar in på.

Dessutom får du tillgång till vår kalkyl (excelformat) där du själv kan ange dina uppgifter för att se den riktiga besparingen kan bli.

Vill du ta emot nyhetsbrev från Boxon?

Läs våra case

Boozt Fashion

I den allt mer växande e-handeln ville Boozt Fashion se över möjligheterna med att effektiviserade sina processer.

Alfa Laval

Med de många enheterna inom Alfa Laval var en utmaning att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

Tailor Store

Tailor Store sökte en leverantör av emballage som var miljöcertifierad och som kunde leverera miljövänligt och återvinningsbart material.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*