OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Automationslösningar

Vi hjälper er med att hitta en passande automationslösning!

När vi tittar på att effektivisera förpackningsprocessen med våra kunder gör vi först en analys av nuläget. Vi analyserar både inkommande och utgående flöden i verksamheten. Var är flaskhalsarna, vilka arbetsmoment bör undvikas, hur ser den allmänna arbetsmiljön ut och var finns de största effektiviseringsmöjligheterna?

Våra experter hjälper er att hitta automationslösningar för hela förpackningsprocessen – allt ifrån paketering till sortering, inline-märkning, mjukvaruintegration och materialhantering.

 

Automationslösningar och packmaskiner
Kontakta oss
Linje

Vilka utmaningar har ni?

Hanterar ni stora mängder gods i olika storlekar och vill minska lagerhanteringen av emballage? Är ni en snabbt växande e-handel som vill skydda era förpackningar mot smuts, fukt, damm och skador, samtidigt som ni erhåller en visuell och tilltalande förpackning som slutkunden uppskattar? Hanterar ni känsliga produkter som behöver paketeras säkert och kondensfritt? Vi har erfarenhet av automatiseringslösningar för de flesta branscher.

Vi kan hjälpa er att identifiera utmaningar samt förebygga och förutspå eventuella framtida logistikproblem. Detta genom att ingående granska era produktions- och logistikförhållande; produkter, inkommande och utgående flöde, arbetsprocesser, varumärkeskrav och förväntningar.

Linje

Vi hjälper till med helheten

Behovet av automation kan se väldigt olika ut beroende på vilken bransch du verkar inom och på hur stort ditt företag är. Vi hjälper till med helheten och kan erbjuda allt från helhetslösningar till enskilda maskiner inom alla branscher. Ingen bransch är främmande för oss och inget företag är för stort eller för litet.

Se exempel på automationslösning inom e-handel.

 

Linje

Kontakta vår specialist

Marbe-285.jpg

Anders Marbe
Sales Manager Machines & Equipment
Kontakta Anders

Kontakta gärna vår maskinspecialist Anders Marbe om du har frågor kring vårt maskinsortiment och automatiseringslösningar.

Linje
Tom rad
loading symbol