light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Branscher

Automation är något som de flesta företag kommer i kontakt med, oavsett vilken bransch man tillhör. Ingen bransch är främmande för oss och ingen är för stor eller för liten. De flesta företag vi arbetar med finns dock inom industri-, handel- logistikbranschen och fordonsindustrin.

Läs mer nedan om hur vi jobbar med våra största branscher:

packmaskiner beroende på bransch
Linje

E-handel

Hos oss kan du hitta det mesta inom maskin och automation för din ehandel – stor som liten. Vi har allt ifrån tejpmaskiner och lådresare till helautomationslösningar som sorteringsanläggningar och rulltransportörer. Vi växer med er och känner stolthet i att kunna erbjuda maskiner som hjälper er under hela er företagsresa. Våra förpackningsmaskiner är utvecklade för att spara kostnader, tid, material och miljö så att ni kan lägga era resurser på annat - till exempel att expandera.

 

Läs mer
Linje

Fordon

För att skapa ett så friktionsfritt flöde som möjligt krävs en stark och pålitlig partner och vi på Boxon vet att alla delar samverkar - effektiva interna flöden, ergonomisk arbetsplats, transportsäkra försändelser och kundens köpupplevelse. Vi har lång erfarenhet av att jobba med förpacknings- och automationslösningar för ledande företag inom fordonsindustrin.

Kontakta oss för att tillsammans hitta lösningar för just er produktion.

 

Läs mer
Linje

Logistik

Vi har kompletta och unika lösningar för er förpackningsprocess och lastsäkring av gods på pall. Vi kan hjälpa er att behålla bästa möjliga lastsäkring samtidigt som vi minskar er materialförbrukning och miljöpåverkan. I vårt maskinsortiment finner ni både sträckfilms- och bandningsmaskiner från välrenommerade tillverkare samt stabila förpackningsmaskiner såsom lådresare, tejpförslutare, transportör- och märksystem för hela ert logistikflöde.

Rådfråga oss gärna om hur vi kan hjälpa er med effektiva maskinlösningar för er logistikprocess.

 

Läs mer
Linje

Industri

Om ni ställer höga krav på precision, stabilitet och kostnadseffektivitet för era förpackning- och automationsprocesser så har vi lösningarna för er. Vi har kunskap och långvarig erfarenhet i hur man sätter samman och optimerar allt ifrån enklare fristående maskiner till helautomatiska maskiner i integrerade system.

Vi är stolta över att kunna erbjuda kompletta, individuella logistiklösningar för alla typer av industrianläggningar, med allt ifrån automatiska lådresare, tejpförslutare, och sträckfilmsmaskiner till transportbanor, pallmagasin och mycket mer.

Hör av er för att få hjälp med att hitta de rätta maskinerna för just ert industriföretag. 

 

Kontakta oss
Läs mer
Tom rad
loading symbol