light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

Design and Total Cost Analysis

Vill ni förbättra era förpackningar och logistikflöde för att sänka kostnaderna genom att minska materialanvändningen? Med denna tjänst kan vi erbjuda er en design som passar ert varumärke, effektiviserar er logistik och bidrar till ökad hållbarhet.

quote_37x26.png Våra specialister hjälper er att optimera era förpackningar med rätt design, material och funktion vilket ger er möjligheter för att öka effektiviteten, sänka totalkostnaderna och bli mer hållbara. 

De kan även hjälpa er att optimera ert logistikflöde genom att öka effektiviteten vid packningstillfället och erbjuda er lagerhållning för att ge tillgänglighet av förpackningarna samtidigt som fokus ligger på hållbarhet.

Oavsett vad det är för utmaning ni upplever är vårt erbjudande att presentera den optimala lösningen för er. Lösningen är testad och verifierad tillsammans med er för att möta era behov och strategiska mål.

Linje

Hur jobbar vi?

  1. Tillsammans går vi igenom de utmaningar och krav som finns i det befintliga förpackningsflödet för att hitta fokusområden som behövs prioriteras
  2. Baserat på resultatet vi får, tar vi fram olika alternativ för förbättringar som sedan diskuteras, utvärderas och rangordnas tillsammans med er
  3. Vi utmanar befintliga installationer, till exempel rutiner och processer, för att utveckla nya lösningar för jämförelse av både kostnader och packningsprestanda.
  4. För att kunna jämföra prestanda i packningsflödet tar vi fram fysiska prover till er att utvärdera
  5. Ni bestämmer sedan vilken lösning som passar ert flöde efter att ni jämfört totalkostnad inklusive packning och logistik
Linje

När vi utvärderar ert flöde ser vi över följande fyra delar av era kostnader:

Material: Både storlek och konstruktion kan påverka mängden material som används i er produktion. Små förändringar av storlek kan ofta ge större besparingar, genom att bara minimera avfallet.

Transport: Genom att optimera storleken, konstruktionen eller pallmönstret ser vi till att så många lådor som möjligt får plats på varje lastbil. Detta gör att vi kan öka er lastkapacitet och minska era fraktkostnader.

Lagerhållning: Det finns fler sätt för er att minska kostnaderna när det kommer till er lagerhantering. Om ni väljer att beställa större kvantiteter får ni oftast ett lägre pris. Beställer ni fulla lastbilar kan vi erbjuda direktleverans för att minska era fraktkostnader. Har ni ett begränsat utrymme erbjuder vi er att lagra era varor hos oss.

Packning: Vi utvärderar inte bara kostnaden för själva förpackningen utan även er packningseffektivitet. Vi ser över: Funktionalitet, skadat gods, palletering, packningstid, förslutningsmetod, varumärkesupplevelse och automation/packningsverktyg. 

Linje

Kontakta oss för att boka in ett möte med våra specialister för att se hur vi kan hjälpa er att optimera ert flöde.

 

Kontakta oss
Läs mer om våra tjänster
Tom rad
Linje
loading symbol