Sträckfilm

Genom att sträckfilma runt godset skyddas det mot olika miljöfaktorer som fukt och damm, samtidigt som godset enkelt säkras. 

Hos oss hittar ni ett brett sträckfilmsutbud som även inkluderar maskiner och sträckfilmstester. 

  

Tester med Evostretch

Med ett sträckfilmstest ute på plats hos dig testar våra säljare kvalité, sträckningsgrad och visar besparingar för den sträckfilm du använder idag samt för vår egna sträckfilm Evostretch. Resultatet är både kännbart och märkbart och du kommer direkt på plats att se skillnaden. Boka sträckfilmstest › 

   

Maskinsträckfilm Evostretch (C)

EVOSTRETCH© är en helt ny typ av sträckfilm med nanoteknologi. Filmen produceras med hjälp av sju extruders, som simultant bygger upp filmen i 33 lager. Denna framställningsprocedur, tillsammans med pantenterat blandningsrecept, resulterar i en extremt punkteringstålig och försträckningsbar sträckfilm med väldigt hög hållkraft även i tunna kvalitéer. 

Med EVOSTRETCH© är det enkelt att spara upp till 50 % av sträckfilmsförbrukningen i jämförelse med traditionell sträckfilm. Samtidigt får man en bättre godsstabilitet på förpackade produkter.  

EVOSTRETCH© unika egenskaper jämfört med vanlig traditionell sträckfilm synliggörs tydligast med Boxons sträckfilmstester. Våra tester visar på en förbrukningsreducering på upp till 50% - ett enastående resultat både ur ett kostnads- och miljöperspektiv.

Jämförelse mellan Evostretch och "normal" sträckfilm

Nedan jämförelse är testade med en pall med 660 kg godsvikt och palldimension 1200 x 800 x 2200 mm.

Maskinsträckfilm EVOSTRETCH(C) i jämförelse med andra maskinsträckfilmer:

Sträckfilmar du minst 10 pall per dag? Då kan ett sträckfilmstest vara aktuellt där vi tillsammans provar ut den film som passar din verksamhet bäst. 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte.

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon

Evostretch maskinsträckfilm - Boxon

Evostretch(C)

En helt ny typ av sträckfilm med nanoteknologi. Filmen produceras med hjälp av sju extruders, som simultant bygger upp filmen i tre lager.

Detta resulterar i en extremt punkteringstålig film med väldigt hög hållkraft.

Handsträckfilm

Handsträckfilm

Vi erbjuder handsträckfilm producerat i LLDPE-polyeten av olika typer. Vi levererar även kärnlös och försträckt handsträckfilm för en mer effektiv sträckfilmning.

Beställ direkt online på BoxonDirect.se eller kontakta oss för en specifik förfrågan.

Maskinsträckfilm

Maskinsträckfilm

I vårt sträckfilmsutbud finns maskinsträckfilm till både halv- och helautomatiska maskiner. Genom sträckfilmstester hjälper vi er att hitta rätt sträckfilm för just era maskiner. Kontakta oss på 020 - 33 10 00.

Vi erbjuder maskinsträckfilm som är plangjuten, höglaminerad eller blåst.

Ecoplat

Sträckfilmsmaskiner

Som generalagent för Robopac, som sedan många år är världsledande inom sträckfilmsmaskin på global nivå, erbjuder vi ett kompletta program av halv- och helautomatiska sträckfilmsmaskiner för såväl pall som långgodsinslagning.

Se vårt utbud av sträckfilmsmaskiner.