Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ecovadis

Varje år utför Boxon en utvärdering hos Ecovadis av sitt CSR-resultat (Corporate Social Responsibility). Ecovadis är en plattform för tillförlitliga CSR-bedömningar som tar hänsyn till varje företags sektor, storlek och geografiska placering. Den erbjuder sina affärspartner ett transparent utbyte på CSR-området.  

I Ecovadis utvärderingar granskas Boxon en gång om året i en kontroll på områdena mänskliga rättigheter, hållbar upphandling, miljö och rättvisa affärsmetoder. Metoderna bygger på internationella CSR-standarder som t.ex. Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000.

Under de senaste åren har Boxon GmbH i samband med detta varje år fått Ecovadis guldstatus och konstant förbättrat sig från år till år. Särskilt intressant är att Boxon finns med bland de en procenten bästa av samtliga företag i kategorin ”Tillverkare av plastprodukter”. 

Ett mycket bra resultat för Boxon som även gör det tydligt att företagsansvar inom ramen för globala hållbarhetsmål spelar en viktig roll. Vi gläder oss verkligen åt Ecovadis positiva bedömning och fortsätter att utöka vårt engagemang och våra aktiviteter på CSR-området.

Du kan enkelt beställa vårt styrkort och våra Ecovadis-certifikat på Ecovadis-plattformen. Om du inte är registrerad hos Ecovadis kan du kontakta oss. Vi skickar gärna dokumenten till dig.  

Ecovadis certifiering
Linje
Tom rad