Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Ecovadis

Varje år utvärderas Boxons CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) av Ecovadis. Ecovadis erbjuder leverantörer och köpare en plattform för effektivt utbyte av CSR-uppgifter. Målet med Ecovadis metodik är att mäta kvaliteten på ett företags system för hållbarhetshantering genom dess policyer, åtgärder och resultat.

I Ecovadis granskas och bedöms Boxon en gång om året i en kontroll inom områdena; Miljö, Arbete & Mänskliga rättigheter, Etik och Hållbar upphandling. Metoderna bygger på internationella CSR-standarder som t.ex. Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000.

Resultatet av bedömningen leder till en utvärdering, sammanfattad i ett Scorecard. Detta kan enkelt delas med kunder från Ecovadis nätverk och utanför nätverket. Ecovadis utvärdering är således ett värdefullt tredjeparts betyg av företagets CSR-arbete.

2020 tilldelades Boxon GmbH för tredje året i rad EcoVadis guldstatus för sina CSR-aktiviteter. 2021 avslutade Boxon GmbH sitt medlemskap i Ecovadis. I stället har Boxon Group som helhet bedömts och uppnådde i början av 2022 ett silverbetyg.

Om du är intresserad av vårt Ecovadis Scorecard, vänligen kontakta oss.

Linje
Tom rad
loading symbol