light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

Fredrik Ståhl börjar som ny VD för Boxon Group

2023-09-27

Det är med stolthet vi presenterar Fredrik Ståhl som ny VD för Boxon Group. Fredrik kommer senast från Armatec där han med stor framgång varit koncernchef och tillsammans med kollegor utvecklat företaget.

Med en start i branschen som förpackningskonstruktör redan 1989 har Fredrik gedigen erfarenhet av förpackningsbranschen. I sin nya roll tar han med sig både erfarenhet, en djup förståelse för branschen och viljan att bidra till företagets kultur och utveckling.

 

Linje

quote_37x26.png Vi välkomnar Fredrik till Boxon och vår familj! Efter våra 90 år, så går vi nu in en väldigt spännande fas med tillväxt, hållbarhet, innovation och ett värdeadderande erbjudande på agendan. Vi står starka som bolag och har förmånen att ha ett fantastiskt team. Vi ser fram emot ännu en framgångsrik tillväxtresa där Fredrik är rätt person att leda oss.” – säger Anders Yllfors, Styrelseordförande för Boxon.

Fredrik har tidigare erfarenheter från att utveckla företag att nå nya höjder. Han kommer att arbeta för att vi skall fortsätta värdeaddera till våra kunder och bli än mer spetsiga i vårt kunderbjudande.   

quote_37x26.png Det är med stor passion jag ser fram mot att komma igång med arbetet i Boxon. Jag kan lockas av kreativiteten som krävs för att ständigt hålla sig relevant för kunderna i en bransch som genomgått stora förändringar under mina snart 30 år i branschen. Boxon har byggt upp en imponerande plattform som jag hoppas och tror mig kunna bidra till att utveckla ytterligare.” – säger Fredrik Ståhl, ny VD för Boxon

 

Tillbaka
Linje
Tom rad
loading symbol